• Yardım lazımdır? Bizə zəng edin:
  • 🌐

Bloq və Xəbərlər

Ana səhifə
Bloq və Xəbərlər
6-cı “Yerli şirkətlərin tanıtım sərgisi”nin iştirakçıları ilə görüş baş tutub.

6-cı “Yerli şirkətlərin tanıtım sərgisi”nin iştirakçıları ilə görüş baş tutub.

6-cı “Yerli şirkətlərin tanıtım sərgisi”nin iştirakçıları ilə görüş baş tutub.


Mayın 6-sı keçirilən görüş çərçivəsində qida, İKT, təhsil, inşaat, sənaye, logistika, tekstil və digər sahələrdə fəaliyyət göstərən yerli şirkətlərin rəhbərləri fəaliyyətləri ilə bağlı təqdimat edərək sərgi haqqında müzakirələr aparıblar. Görüş zamanı əsasən sərgi ilə bağlı vacib texniki məsələlər və şərtlər müzakirə olunub, sahibkarların sualları cavablandırılıb.


Qeyd edək ki, 300-ə yaxın yerli şirkətin iştirakı ilə 18-21 iyun tarixlərində “Bakı Ekspo Mərkəzi”ndə keçiriləcək sərginin əsas məqsədi Azərbaycan şirkətlərinin fəaliyyətini geniş auditoriyaya tanıtmaq, onlar üçün yeni bazarlar açmaq və şirkətlərarasında qarşılıqlı faydalı əməkdaşlığı inkişaf etdirməkdir.



Platinium-17 şirkəti də bu məqsədlərə töhfə vermək və öz fəaliyyətini təqdim etmək üçün görüşdə iştirak edib.

“PLATİNİUM-17” şirkəti 18-21 iyun 6-cı “Yerli şirkətlərin tanıtım sərgisi”ndə

“PLATİNİUM-17” şirkəti 18-21 iyun 6-cı “Yerli şirkətlərin tanıtım sərgisi”ndə

“PLATİNİUM-17” şirkəti 18-21 iyun tarixlərində baş tutacaq 6-cı “Yerli şirkətlərin tanıtım sərgisi”ndə 159 nömrəli stenddə öz məhsul və xidmətlərini nümayiş etdirəcək.

Sərginin iştirakçıları sırasına siz də qatılın.

Elektrikli və qazlı kommersiya pizza sobaları: biznesiniz üçün ən yaxşısını necə seçmək olar

Elektrikli və qazlı kommersiya pizza sobaları: biznesiniz üçün ən yaxşısını necə seçmək olar

Ən yaxşı kommersiya pizza sobası hansıdır? Biz artıq italyan pizzaioloslarından “Odunla qızdırılan soba!” deyə qışqıran xorun səsini eşidirik. Və kim onları günahlandıra bilər? Odun sobası həmişə pizza bişirmək üçün ən yaxşı vasitə hesab edilmişdir. Pizzanın özü ilə birlikdə doğuldu və onu pizza bişirmək üçün ən məşhur proses etdi. Bununla belə, bir həqiqətdir ki, bu tip sobanın öz məhdudiyyətləri var və aramızda daha az ənənəvi olanların etiraf etdiyi kimi, onun müxtəlif çatışmazlıqları var: o, asanlıqla soyumağa meyllidir və xidmət zamanı istənilən vaxt təkrarlanan nəticələrə zəmanət vermir, zəif temperatur nəzarətinə malikdir, təmizlənməsi çətindir, odun saxlamaq üçün yer tələb edir və tez-tez quraşdırma üçün hörgü işləri tələb olunur.

Bu səbəblərə görə, bir çox mütəxəssis statik və konveksiya sobaları kimi alternativ həllərə müraciət edir, lakin bu, hər bir iş növü üçün uyğun deyil. Beləliklə, bütün peşəkar ehtiyaclara uyğunlaşa biləcək alternativ bir həll varmı? Həqiqətən də var və ona kombi soba deyirlər!

Enerjiyə qənaət və məkan səmərəliliyindən tutmuş menyuda digər inqrediyentləri və ya yeməkləri eyni vaxtda hazırlamaq imkanına qədər. Bu yazıda biz pizza hazırlamaq üçün kommersiya elektrik və ya qaz kombi sobasından istifadənin bütün üstünlüklərini açıqlayacağıq və hər bir iş növü üçün ən yaxşı modelləri araşdıracağıq.

indeks

Ticarət statik, odunla işləyən, konveksiya və kombi pizza sobası arasındakı fərq nədir?
Pizza bişirmək üçün ən yaxşı kommersiya sobasını seçmək üçün sobaların əsas növləri arasındakı fərqləri və texnoloji irəliləyişlərin zamanla onların performansını necə dəyişdirdiyini başa düşmək vacibdir.

Klassik odun sobasından başlayaq. Adından da göründüyü kimi, yüksək temperaturlara çatmaq və istilik yaymaq üçün odun yanmasından istifadə edir və yemək prosesi üzərində məhdud nəzarət təklif edir. Texnoloji irəliləyişlə, biri sobanın yuxarısında və digəri altındakı iki elektrik elementindən istifadə edərək kameranı tədricən qızdıran statik soba təqdim edildi.

Sonra konveksiya sobaları gəldi ki, bu da bir fan vasitəsilə istilik paylanmasını yaxşılaşdırdı və daha bərabər bişirməni təmin etdi. Bəzi müəssisələr adətən sürətli sobalarda və ya konveyer sobalarında tapılan, tez bişirmək üçün qidaya yüksək sürətlə isti hava üfürən çarpma sistemləri olan konveksiya sobalarından istifadə edir, baxmayaraq ki, çox vaxt məhsulun keyfiyyəti hesabına.

Nəhayət, kombi soba statik, konveksiya, qril və buxarda bişirmə üsullarını özündə birləşdirən ən son yeniliyi təmsil edir və istənilən hazırlıq növündə optimal nəticələr əldə etmək üçün maksimum universallıq və dəqiqliyi təmin edir.

Pizza üçün kommersiya kombi sobasının faydaları
Qabaqcıl kombi soba texnologiyası bir çox peşəkar mətbəxdə əsl fərq yarada bilər, xüsusən də biznes sadəcə pizza menyusundan daha çoxunu təklif etdikdə. Onların unikal üstünlüklərini araşdıraq.

Temperatur, rütubət və havalandırmaya dəqiq nəzarət

Kombi soba temperaturun, rütubətin və ventilyasiyanın son dərəcə dəqiq idarə olunmasına imkan verir və ardıcıl, yüksək keyfiyyətli bişirmə nəticələrini təmin edir. Beş dəqiqədən az qabaqcadan isitmə vaxtı ilə o, asanlıqla yüksək temperaturlara çatır və qapının neçə dəfə açılmasından asılı olmayaraq onları davamlı olaraq saxlayır. Bu xüsusiyyət əl əməliyyatlarını azaltmaqla və sobanın daimi monitorinqinə ehtiyacı aradan qaldırmaqla mətbəx işini asanlaşdıra bilər. Məhdud işçi heyəti olan mətbəxlər və ya menyularını genişləndirmək istəyən müəssisələr üçün əhəmiyyətli bir üstünlük.

Daha kompakt ölçülər

Mətbəxdə yer çox vaxt məhdud və qiymətlidir. Həm elektrik, həm də qaz kombi sobaları odunla işləyən sobalardan 75%-ə qədər az yer tuta bilər və tüstü və istiliyi idarə etmək üçün xüsusi başlıq və ya baca tələb etmir. Bu, onları yalnız pizzaya diqqət yetirməyən mətbəxlər üçün ideal hala gətirir, eyni zamanda çoxlu müxtəlif yeməklər və inqrediyentlərə imkan verir.

Yemək bişirməkdə çox yönlülük

Daha əvvəl qeyd edildiyi kimi, kommersiya kombi sobalarının ən böyük üstünlüklərindən biri yalnız pizzaları deyil, həm də menyudakı digər inqrediyentləri və ya yeməkləri bişirmək qabiliyyətidir. Kombi sobaların bişirmə kameraları bişirmə şəraitinə dəqiq nəzarəti təmin etmək üçün nəzərdə tutulmuşdur ki, bu da keyfiyyəti itirmədən eyni vaxtda müxtəlif yeməklərin hazırlanmasına imkan verir. Bu, həmçinin qlütensiz kimi xüsusi pizza xəmirlərini çarpaz çirklənmə riski olmadan idarə etməyi asanlaşdırır.

Təmizləmək və istifadə etmək asandır

Kombi sobalara inteqrasiya olunmuş müasir avtomatik yuma texnologiyaları sayəsində personalın xidmətdən sonra sobanın təmizlənməsinə dəyərli vaxt sərf etməsinə ehtiyac qalmır. Sadəcə olaraq idarəetmə panelindən təmizləmə proqramını başladın və soba özünü təmizləyəcək, parıldayan vəziyyətə qayıdacaq və növbəti istifadəyə hazır olacaq.

Davamlı nəticələr

İstədiyiniz nəticə üçün bişirmə parametrlərini təyin etdikdən sonra, kombi sobalarındakı ağıllı texnologiyalar hər dəfə mükəmməl uyğunluq üçün bu parametrləri saxlamağa imkan verir. Bu, müştərilərinizin ziyarət edərkən həmişə eyni yüksək keyfiyyətli pizzadan həzz almasını təmin edir. Bundan əlavə, ağıllı xüsusiyyətlər yandırılmış pizzalar kimi ümumi səhvlərdən qaçmağa kömək edir.

Restoranlar, çörəkxanalar və xəmir dükanları üçün ən yaxşı kombi sobaları hansılardır?

Restoranlar, çörəkxanalar və xəmir dükanları üçün ən yaxşı kombi sobaları hansılardır?

Ah, kombi soba. Peşəkar mətbəxlərdə və atelyelərdə vacib element (ən azı çoxları üçün). Bu vacib alət vaxta, mətbəx sahəsinə və hətta pula qənaət etməklə çoxlu sayda müxtəlif bişirmə prosesini tək bir avadanlıq daxilində həyata keçirməyə imkan verir. Restoran, çörək sexi, xəmir sexi və ya başqa iş görməyinizdən asılı olaraq ehtiyaclarınız dəyişir və onlarla birlikdə kombi sobanın olması lazım olan tələblər də dəyişir. Yaxşı seçim etmək üçün hansı elementlərə diqqət yetirmək lazımdır?
indeks

Əsaslardan başlayaq. Ticarət kombi sobası nədir?
Ola bilsin ki, siz yenicə yemək xidməti biznesinə başlayırsınız və kommersiya kombi sobaları ilə o qədər də tanış deyilsiniz, amma bilirsiniz ki, onlar peşəkar mətbəxlər üçün məşhur seçimdir. Və ya köhnə konveksiya sobanızı və buxar qazanınızı təkmilləşdirməyə qərar verməzdən əvvəl tez bir yeniləməyə ehtiyacınız var. Səbəb nə olursa olsun, kombilərdə mini qəza kursunun olması zərər verməyəcək.

Beləliklə, kombi soba nədir? Cavab addadır! Kombi soba bir maşında bir neçə bişirmə növünü birləşdirən soba növüdür. Bu o deməkdir ki, bu, qril, qızartma, qızartma, qəhvəyi, tüstü, buxar və daha çox şey edə bilən peşəkar soba növüdür.

Kombi sobalar restoranlar üçün məşhur seçimdir, çünki onlar aşpaza yerdən və keyfiyyətdən ödün vermədən müxtəlif üsullarla geniş çeşiddə yeməklər hazırlamağa imkan verir. Eynilə, kombi soba çörək və xəmir sexləri üçün ideal ola bilər, çünki onun həm konveksiyadan, həm də buxardan bərabər şəkildə bişirmək, hətta böyük miqdarda da vahid nəticələr əldə etmək qabiliyyətinə malikdir.

Bütün peşəkar kombi sobalarımızı kəşf edin!

Restoranlar üçün ən yaxşı kommersiya kombi sobasını necə seçmək olar
Restoran çox geniş menyuya malik ola bilər və müxtəlif yeməklərdən ibarət ola bilər və ya yalnız bir mətbəx növü üzrə ixtisaslaşmış ola bilər. Menyu mövsümdən asılı olaraq sabit və ya dəyişən ola bilər. Buna görə də restoranın təklifi zəngin və rəngarəng ola bilər, ona görə də ən uyğun kombi sobasının seçilməsi vacibdir.

Əksər restoranlar üçün ən uyğun peşəkar kombi sobası aşağıdakı tələblərə cavab verməli və bunları bacarmalıdır:

- nəinki cari menyunu dəstəkləməklə yanaşı, zəruri hallarda onu genişləndirən müxtəlif yemək növlərini həyata keçirin; 

- bütün hallarda etibarlı performansa zəmanət vermək; 

- soba ilə təcrübə səviyyəsindən asılı olmayaraq mətbəxdə hər kəsin asan və intuitiv istifadəsini təmin etmək;

- istənilən operatora fərdiləşdirilmiş proqramlar yaratmağa və ya restoranın baş aşpazı tərəfindən saxlanmış yemək hazırlama dəstlərindən istifadə etməyə icazə verin;

- hər bişirmə prosesi zamanı su və enerji sərfiyyatının minimuma endirilməsi üçün səmərəli işləməyi təmin edin.

Çörək və şirniyyat sexləri üçün kombi sobaları: biznesiniz üçün ən yaxşısını necə seçmək olar
Çörək və xəmir sexləri üçün kombi soba atelyedə gün ərzində istifadə olunan əsas alətlərdən biridir. Buna görə soba yalnız etibarlı və davamlı deyil, həm də ardıcıl və səmərəli işləməlidir.

Hər xəmir və çörək üçün ideal kommersiya kombi sobası aşağıdakıları etməlidir:

- bişirmə kamerasında temperatur və rütubətin dəqiq nəzarətinə zəmanət verin;

- təzə xəmirdən və dondurulmuş xəmirdən hər çörək qabında təkrarlanan, vahid nəticələrlə bişirməyi bacarmaq;

- xəmir məmulatları kimi zərif qidaların bişirilməsini idarə etmək;

- mətbəxdəki hər bir operator üçün ağıllı, lakin istifadəsi asan dizayna sahib olmaq;

- 100% fərdiləşdirilə bilən yemək proqramları ilə işləmək, həm də Baş Xəmir Aşpazı tərəfindən hazırlanmış əvvəlcədən dəstlərlə bişirmək imkanı təklif edin;

- hər vəziyyətdə su və enerji istehlakını azaltmaq üçün səmərəli performansı təmin edin.

Unox kommersiya kombi sobaları: niyə onları biznesiniz üçün seçməlisiniz.
Əvvəlki paraqraflarda söhbətin restoranlardan və ya şirniyyat mağazalarından getməsindən asılı olaraq peşəkar kombi sobasının olması lazım olan əsas tələbləri sadaladıq. Bunlar Unox-da çox yaxşı bildiyimiz və məhsullarımızda tətbiq etdiyimiz xüsusiyyətlərdir ki, onlar hər bir iş növünə uyğunlaşdırıla bilsinlər.

CHEFTOP MIND.Maps™ kommersiya kombi sobaları
Əgər siz restoran və ya qastronomiya üçün kommersiya kombi sobası axtarırsınızsa, onda bizim CHEFTOP MIND.Maps™ PLUS sobamız sizin üçündür. Bu, daha çox yağlı və mürəkkəb yeməklər bişirməyə imkan verən avtomatik təmizləmə sistemi ilə təchiz edilmiş ağıllı və çox yönlü sobadır. Bu xəttdəki sobalar həm elektrik, həm də qaz variantlarında mövcuddur və mətbəxinizin tərtibatından asılı olaraq seçim etmək azadlığını verir.

Daha çox bilmək istəyirsiniz? CHEFTOP MIND.Maps™ PLUS sobalarımızı indi kəşf edin!

BAKERTOP MIND.Maps™ kommersiya kombi sobaları
Digər tərəfdən, siz çörək və ya şirniyyat sexi üçün kombi sobası axtarırsınızsa, sizin vəziyyətinizdə ən yaxşı seçim bizim BAKERTOP MIND.Maps™PLUS-dur. AIR.Maxi multifan və avtomatik tərs sistem sayəsində maksimum çörəkçilik performansına zəmanət vermək və kameranın daxilində rütubət faizinə tam nəzarəti təmin etmək üçün nəzərdə tutulmuş soba. Tortlar və çörəklər kimi mayalı (və mayasız) məhsulların hazırlanması üçün mükəmməldir və həm 4-dən 10-a qədər qabda mövcuddur.

Red Dot Design Award 2024-də UNOX AI ilə işləyən kombi soba CHEFTOP-X™ üçün ikiqat qalibiyyət

Red Dot Design Award 2024-də UNOX AI ilə işləyən kombi soba CHEFTOP-X™ üçün ikiqat qalibiyyət

İnnovasiya, süni intellekt və parlaq, müasir dizayn kombi sobamızı CHEFTOP-X™ ilə bütün dünyada parlaq dizaynerlər tərəfindən hazırlanmış min məhsullar arasında fərqləndirdi.

Red Dot Dizayn Mükafatı haqqında


Red Dot Design Award dünyanın ən məşhur sənaye dizayn müsabiqələrindən biridir. Onun etiketi yaxşı dizayn üçün qüsursuz keyfiyyət nişanını təmsil edir.

Bu son dərəcə axtarılan mükafatı əldə etmək şansını əldə etmək yalnız ilin ən yaxşı məhsullarıdır. Qürur duyuruq ki, Red Dot Münsiflər Heyəti təkcə ən yeni sobamızın müasir dizaynı ilə deyil, həm də maşın öyrənmə qabiliyyətinə görə qalib gəldi. Belə ki, məhsulumuz iki mükafata - Red Dot Winner 2024 və Red Dot Winner 2024 - İnnovativ Məhsula layiq görüldü. Münsiflər heyətinin sözləri ilə:

"Ağıllı kombi soba CHEFTOP-X™ süni intellektlə dəstəklənən bişirmə texnologiyası və diqqətəlayiq enerji səmərəliliyi ilə heyran qalır."
unox product design team at the red dot design award 2024

CHEFTOP-X™ kombi sobasının fərqləndirici xüsusiyyətləri hansılardır?


CHEFTOP-X™ aşpaz və soba arasındakı qarşılıqlı əlaqəni yenidən müəyyənləşdirən yüksək performanslı kombi sobadır. Maşın öyrənməsi bu ilki Red Dot Design Awards-da CHEFTOP-X™ uğurunun açarıdır. Süni intellektlə işləyən OPTIC.Pişirmə sensorunun köməyi ilə soba yeməyi tanıyır və aşpazın rəyi əsasında hər sikldən sonra tənzimlənən uyğun bişirmə proqramını avtomatik işə salır. Bu, ardıcıl nəticələri təmin edir və peşəkar mətbəxlərdə, hətta ixtisassız işçi heyəti olan mətbəxlərdə iş prosesini asanlaşdırır.

Bundan əlavə, qabaqcıl Digital.ID™ əməliyyat sistemi və Digital.ID proqramı ilə soba həmçinin video zəng, səs və uzaqdan idarəetmə kimi funksiyaları təklif edir. Nəhayət, o, ətraf mühitə təsirini azaltmaq üçün enerji və suya qənaəti avtomatlaşdırmağa qadirdir, bu, indiki vaxtda həqiqətən ağıllı bir məhsul üçün qaçırılmaz bir funksiyadır.
commercial oven CHEFTOP-X™ with OPTIC.Cooking at red dot design award 2024

Yenilik bizim ənənəmizdir


Yeniliklərə sadiqliyimiz bu görkəmli məhsul və Red Dot Dizayn Mükafatı 2024-də alınan tanınma ilə məhdudlaşmır. Biz artıq bu nailiyyətdən kənara çıxmaq və qida sənayesinin təkamülünü bir daha artırmaq üçün çalışır və ən son yüksək texnologiya tendensiyalarını öyrənirik. Parlaq dizayn həlləri üçün araşdırmalarımız amansızdır.

CHEFTOP-X™-in əsasını qoyan performansı haqqında daha çox öyrənmək istəyirsiniz?